StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

deelneming VADER VAN IRIS OVERLEDEN.

Beste vrienden/bezoekers van onze website,
Vandaag, woensdag 30 november, is de vader van onze webmaster Iris op 69-jarige leeftijd, overleden. Opie, zoals de kleinkinderen Perla en Farah hem vertederend noemden, heeft de onrechtvaardige strijd tegen kanker, ondanks zijn bewonderenswaardige vechtlust, verloren.
Een moeilijke periode van verwerking staat voor de deur, maar in de wetenschap dat vele vrienden bereid zijn een stukje van ons verdriet te delen, zal de smart voor ons een beetje draaglijker maken.
De komende dagen zullen in het bijzonder voor Iris, ontzettend druk zijn waardoor de kans bestaat dat gedurende enkele dagen, weinig nieuwe teksten op de website worden gepubliceerd. Mag ik op jullie begrip rekenen voor deze uitzonderlijke omstandigheden.

Even stilstaan bij vrienden die ons verlieten.
De donkere maanden hebben zich gemeld en het lijkt alsof in die dagen alles nog wat extra zwaarder weegt. Gisteren maandag, was het 2 jaar geleden dat de broer van ons trouw lid Geert De Vreese, overleed en een jaartje geleden moesten we plots afscheid nemen van een ander trouw lid Hendrik Lenaerts. De tijd vliegt, maar hij zal nooit voldoende snelheid halen om de talloze onvergetelijke herinneringen aan deze mensen, uit te wissen. Daarom hou ik er aan Geert De Vreese en Myriam (echtgenote van Hendrik) in deze voor hun ongetwijfeld moeilijke periode, sterkte toe te wensen.

PVW.