* Beloften winnen derby tegen Sportkring.
Vrijdagavond hebben de mannen van Bart Leemans met 4-2 gewonnen van hun leeftijdgenoten van Sportkring Sint-Niklaas. WB opende met 20 minuten schitterend voetbal en werd 5 minuten later beloond met een doelpunt. Een doorgebroken speler werd foutief gestuit door de doelman. Rood voor de goalie van Sportkring en Jonathan Rowell benutte de strafschop. Met een mannetje minder konden de bezoekers de ruststand toch op 1-1 brengen (voorzet van de goal van Sportkring werd gegeven door Illian Smolders, ex-KSKB). Kort na de herneming bracht Vini Verhoeven de thuisploeg weer op voorsprong, maar opnieuw lieten de Leemans-boys zich betrappen op nonchalence. De 2-2 stond niet zo lang op de bordjes, want met nog 2 goals (in totaal dus 3) bekroonde Rowell een puike wedstrijd zodat de eindstand op 4-2 werd bepaald. Goeie partij was er aan WB-kant van de jonge Pieter Meyntjens.