voetbal BELOFTEN DELEN PUNTEN MET HEIST.

Vrijdagavond hebben de beloften van WB 1-1 gelijk gespeeld op het veld van Heist. Aan de rust had de partij in principe al moeten beslist zijn in het voordeel van Waasland-Beveren, maar er werd iets te kwistig gemorst met de kansen. Een fout op uitblinker Rowell werd bestraft met een penalty en Jonathan zelf klaarde de klus. Toch kwam de thuisploeg met een rake kopbal nog voor rust langszij.

De tweede helft van de Leemans-boys was een stuk minder waardoor doelman Ruben zich meermaals kon onderscheiden. De 1-1 ruststand bleef ook na 90 minuten op de bordjes staan en gezien elke ploeg een helft voor zijn rekening nam, was dat misschien wel een correcte weergave van wat er zich tussen de lijnen had afgespeeld. Uit de A-kern speelden onder meer Verhoeven, Rowell, Tamsin, Bou-Sfia en Matti Van Minnebruggen. Deze namiddag moet er nog een zware knoop worden doorgehakt, want thans zijn nog 18 spelers in koers voor 15 plaatsen. Door de grotere beschikbaarheid is de kans groot dat Kristof Snelders vandaag opnieuw vanaf rechts zal opereren en niet meer centraal zoals vorige week op Nieuwkerken.