StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

newyear EINDEJAARSWENSEN.

De jaarkalender is bijzonder mager aan het worden en dringend aan vervanging toe.
Over 11 dagen wordt 2011 afgesloten en is vanaf 1 januari alle hoop gevestigd op 2012.
Er breekt nu een korte tijd aan van sportieve rust (uitgezonderd in de Jupiler Pro League).
In de diverse bestuurskamers zal echter een grote bedrijvigheid heersen, maar voor de supporters is het een ideale periode om eens wat extra aandacht te besteden aan het gezin en de familie. Kerst en Nieuwjaar is immers de familiale periode bij uitstek waarin mensen meestal de tijd nemen om vooral terug te blikken op wat achter ons ligt.
De voortdurende onzekerheid op diverse vlakken, houdt een mens bezig.
Op zulke momenten is het fijn begrip en steun te vinden in je naaste omgeving om dat gevoel van vertwijfeling te kunnen delen met anderen. Hebben we voldoende een luisterend oor gehad voor onze dierbaren, hebben we zelf niet te veel een hoofdrol opgeëist, enz.
Alleen al het overwegen om even stil te staan bij dit soort vragen, kan de aanzet zijn om met een nog betere ingesteldheid de poort na 2012 te openen.

Mag ik in naam van onze webmaster Iris, de auteur van de steeds gesmaakte Gele Ditjes en Blauwe Datjes Rudy Beck en mijzelf, iedereen prettige eindejaarsfeesten toe te wensen en dat geluk en een goede gezondheid als een rode draad doorheen 2012 zal lopen.
Bedankt aan de talrijke bezoekers van onze website die voor de makers ervan een drijfveer zijn om met dezelfde gedrevenheid jullie deugddoende bezoekjes te motiveren.
Bedankt ook voor de geregeld positieve reacties op onze berichtgeving, want zelfs correcties over bepaalde info, beschouwen Iris en ikzelf als zeer opbouwend.
En WB hoeft zich op sportief vlak niet in te tomen om zijn tweede seizoen op dezelfde manier te beëindigen als het eerste.

PVW.