StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

logo UIT DE KEUKEN VAN DEN BELLY’S.

Overlijden Jean Cuyt.
Dit weekend overleed Jean Cuyt. Arlette en Jean waren de uitbaters van Café Den Belly’s toen onze supportersclub de overstap maakte van Café De Watertoren naar de overkant van de Sint-Amandsesteenweg Café Den Belly’s. Omdat Jean wegens ziekte onvoldoende zijn vrouw kon bijstaan bij het uitbaten van de bloeiende zaak die Den Belly’s toen ook al was, werden zij opgevolgd door de huidige cafébazen Jo en Sonia.
Andy is de zoon van Jean en Arlette die meerdere jaren lid was van onze supportersclub en ook geregeld de wedstrijden van KSK Beveren bijwoonde.
Jean was een diabetespatiënt en heeft de strijd tegen deze ziekte uiteindelijk veel te vroeg moeten staken, want hij werd amper 62 jaar.
De begrafenis zal doorgaan aanstaande donderdag 29 december om 10 uur in de kerk van de abdij te Bornem in de Kloosterstraat.
Ik hou er aan langs deze weg in naam van het bestuur van onze supportersclub en zijn leden, echtgenote Arlette en zoon Andy, ontzettend veel sterkte toe te wensen bij het verwerken van het verlies van respectievelijk hun echtgenoot en vader.

PVW.