StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Nieuwjaarsreceptie Themacafé wordt voltreffer.
2011 Is bezig zijn laatste adem uit te blazen en hier zijn we al met een uitnodiging voor 2012. Snel noteren dus in dat gloednieuw agendaatje, want het wordt een typische Themacafé-activiteit, dwz aan sfeer en ambiance geen gebrek. Wanneer ? Zaterdag 21 januari om 20 uur in het Themacafé boven.

Hoe zal die avond er bij benadering uitzien ?
Om 20 uur is er een welkomst/nieuwjaarscocktail aangeboden door het Themacafé.
Daarna, het zal dan ongeveer 20.30 uur zijn, zal ondergetekende terugblikken op de heenronde en vooruitkijken naar wat hopelijk komen gaat in 2012. Wellicht is er tegen die tijd al wat zicht op nieuwkomers en bovendien zijn er dan al 3 wedstrijden van de terugronde (uit Brussels, thuis Boussu Dour en uit Charleroi) afgewerkt.
Na deze vooruitblik, kan het feest volop beginnen. Er zijn zoals steeds diverse hapjes voorzien die avond en het is de bedoeling om ook de ambiance te verzekeren middels een discobar. En als dat nog onvoldoende aanspreekt, zal iedereen die aanwezig is, niet met lege handen terugkeren naar huis. De uitbaters van de VZW Themacafé 2300, hebben voor elke bezoeker een leuk cadeautje in petto, maar wat het is, mag ik natuurlijk nog niet verklappen. Mis deze unieke supportersbijeenkomst niet en wees van de partij! De dag voordien speelt WB in Charleroi waardoor het niet denkbeeldig is dat ook een aantal spelers aanwezig zullen zijn. Om het verlies door te spoelen, of om de overwinning te vieren ? Gezellig wordt het sowieso!

PVW.