StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

*Tamsin out en … in ?
Woensdag raakte bekend dat Nicholas Tamsin na een kortstondig verblijf op de Freethiel, wederom zijn biezen pakt en zijn geluk een reeks lager gaat proberen bij middenmotor Koksijde. De West-Vlamingen staan met 30 punten uit 20 wedstrijden op een keurige 8ste plaats en kunnen wellicht rustig een onbezorgd seizoen afwerken.
Jammer voor de 22-jarige Nicholas, want vorig seizoen maakte hij nog een achttal keer deel uit van het fanion van eersteklasser Zulte-Waregem. Vermoedelijk zet Nicholas nu bewust voor een half jaar een stapje terug met de bedoeling aan spelen toe te komen, ritme op te doen en zich op die manier weer in de belangstelling van tweedeklassers te kunnen voetballen. We wensen Tamsin ontzettend veel succes toe bij zijn nieuwe werkgever en overtuigd van zijn mogelijkheden, ben ik er haast zeker van dat we Nicholas nog gaan tegenkomen op een hoger niveau dan Koksijde.
Overigens, vandaag vrijdag is het de bedoeling dat WB een eerste versterking zal bekend maken. Het zou gaan om een spits die met zijn ervaring in staat moet worden geacht om de Waaslanders opnieuw de weg naar boven te wijzen. Dus toch de website van WB af en toe eens bezoeken morgen, want het zou niet meer mis mogen gaan.
Ook Vincenzo Verhoeven is volop bezig een nieuwe club te vinden en die zoektocht krijgt hopelijk voor de sympathieke Rat snel een oplossing.
Temse van zijn kant toont interesse voor Jean-Paul Kielo-Lezi en Matti Van Minnebruggen zou wel eens kunnen verhuizen naar de Steenbakkers van Rupel Boom, maar dit zijn niet meer dan geruchten uit het roddelcircuit.
Toch zou onze ploeg na de winterstop er wel eens een stuk anders kunnen uitzien, want Diallo vertrekt in Januari naar de Africa Cup (zijn plaats wordt waarschijnlijk ingenomen door Mich Van Hoey) en Verbiest is nog een vijftal weken buiten strijd waardoor Doumbia de kans krijgt zich iets langduriger als titularis te bewijzen.

* Bus van de Beverboys naar Brussels passeert in Bornem.
Supporter zijn is meer dan als het goed gaat achter zijn ploeg staan, want eigenlijk is daar weinig kunst aan. Vooral wanneer het niet naar wens verloopt, kan men het predikaat “supporter zijn”, het best in de verf zetten en precies in die moeilijke momenten heeft de ploeg zijn fans het meeste nodig. Daarom worden nu al plannen gesmeed om op zaterdag 7 januari, tussen de vele familiefeestjes door, de verplaatsing naar Brussels te maken.
Wie interesse heeft om in Bornem (parking langsheen de N16 ter hoogte van garage Borremans) op de bus van de Beverboys te stappen, krijgt hiervoor de kans. De bus zal omstreeks 18.30 uur in Bornem zijn en geďnteresseerden kunnen contact opnemen met Ronny Vanderbiesen op het GSM-nummer 0475-81.07.27.

PVW.