StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Bekermatch van dinsdag 26 oktober 2011 graag over doen ?
Vanavond mag WB in het Stade du Pays de Charleroi, proberen voor een stunt te zorgen door omstreeks 20.20 uur ons puntenaantal in de rangschikking naar 40 te tillen.
Met een overwinning terugkeren uit Charleroi, zou wel degelijk een grote verrassing zijn, want de Walen liggen nog amper 4 eenheden achter op het tot over enkele weken ongenaakbaar geachtte Eupen. Die goede vorm onderstreepte het vorig weekend door bij een andere titelgegadigde Oostende, met 1-2 te gaan winnen. De week daarvoor verplettereden de Zebra’s Roeselare met 4-0, maar hier past toch de kanttekening dat het aan de rust nog 0-0 was en Roeselare in het eerste bedrijf zelfs de best voetballende ploeg was bij momenten.

Vorig seizoen speelde Charleroi in eerste klasse en mocht het in de 16d finales van de 7Beker van België in eigen Mambour WB partij geven. De wedstrijd werd op een dinsdagavond 26 oktober gespeeld waardoor onze supportersbus maar net op tijd arriveerde aan het stadion. De thuisploeg klom vroeg in de wedstrijd op voorsprong, maar in een krankzinnige slotfase zette onze peter Kristof Snelders de deur open naar verlengingen, maar de ingevallen Guy Veldeman dacht plots aan de lange terugreis die wachtte en scoorde in de slotseconden de 1-2. Wat mij betreft mogen onze jongens dit huzarenstukje vanavond nog iets vetter overdoen. Maar uiteraard ben ik er mij van bewust dat een puntendeling, al een schitterend resultaat zou zijn. Ik voel de kriebels nu al opkomen !

* Kielo-Lezi mag 2 weken brommen in de B-kern.
Kort voor de aftrap van WB-Boussu Dour toen Dirk Geeraerd zijn definitieve selectie bekendmaakte, kwam het tot een woordenwisseling tussen onze coach en Kielo-lezi.
Het resultaat hiervan is dat Jean-Paul 2 weken zijn conditie mag onderhouden in de B-kern. Hij mag ook uitkijken naar een andere club, maar na zijn verbanning mag hij zich opnieuw aanmelden bij de groep. Indien JP zijn excuses aanbiedt aan de trainer en de spelersgroep, wordt mogelijk de spons geveegd over dit ongelukkig incident.

PVW.