StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Diallo keert hopelijk spoedig terug naar de Freethiel.
We hadden hem graag een Africa Cup gegund die wat langer duurde, maar het heeft helaas niet mogen zijn voor Ibrahima Diallo en Guinea. Woensdagavond eindigde de partij tussen Ghana en Guinea op 1-1 waardoor Ghana en Mali in deze groep doorstoten naar de kwartfinales. Jammer voor Ibrahima die een sterke Africa Cup speelde, maar goed voor WB dat hopelijk weer snel over zijn flankspeler kan beschikken.

* Berchem herpakt zich prima na thuisnederlaag.
Een attente bezoeker van onze website, had volkomen terecht opgemerkt dat er wel degelijk werd gevoetbald in vierde klasse. De Bart Selleslags-boys herstelden zich prima na de thuisnederlaag van vorige week en ging met 2-3 winnen in Ganshoren. Berchem heeft nog 5 punten voorsprong op 2 ploegen, maar de kloof met de nr 4 bedraagt al 11 punten. Mariekerke verlor met 2-0 in St.-Ghislain en staat met 17 punten voorlaatste, maar het heeft nog een aantal ploegen in het vizier waaronder het St.-Gillis-Waas van Carl De Wilde.

* Yaya wordt noden gemist bij City.
Ondanks het feit dat Mancini bij Manchester City over een bijzonder ruime kern kan beschikken die stuk voor stuk klassespelers zijn, wordt Yaya Touré die op de Africa Cup nog niet kon schitteren, ontzettend gemist. City verloor midweeks in Everton en werd door Liverpool recentelijk uit de FA Cup gewipt. Dat weerhoudt Vincent Kompany niet om geregeld dwaze uitspraken te doen die zijn club alleen maar schade kunne berokkenen. Voor aanvang van de match in Everton, sloot hij bv. niet uit dat Manchester City al zijn resterende wedstrijden zou winnen. Een prima motivatie van de tegenstander noem ik dit ! Ik heb er geen moeite mee dat spelers ambitie tonen, maar dan liefst met verstandige praat.

PVW.