StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

logo UIT DE KEUKEN VAN DEN BELLY’S.

Vader Sonia Marivoet overleden.
Gisteren bereikte mij het bericht dat de vader van onze lokaalhoudster Sonia Marivoet (Theo Marivoet), onverwachts is overleden. Namens de bestuursploeg en de leden van supportersclub Geel-Blauw Den Belly’s, hou ik er aan Sonia, Jo en de kinderen, ontzettend veel sterkte toe te wensen in deze moeilijke dagen. Overlijdens komen nooit gelegen, maar omdat Jo en Sonia beiden recentelijk een medische ingreep hebben ondergaan, zal dit overlijden extra hard aanvoelen. De uitvaart zal doorgaan op woensdag 7 februari aanstaande om 10 uur in de St.-Bernardusabdij in de Kloosterstraat te Bornem. Vanaf 09.30 uur is er gelegenheid om een laatste groet te brengen.

Bingo groot succes.
Precies een week geleden, stond de jaarlijkse bingo van onze supportersclub op het programma en blijkbaar is deze activiteit niet meer weg te denken, want opnieuw waren een 50tal spelers komen opdagen waaronder onze president Fred en Angèle. Maar namens de Freethielboys uit Verrebroek, waren ook Filip Batens en Mario afgezakt naar Bornem waarvoor een dikke merci aan beide gasten.
Alles liep gesmeerd, maar dat kan moeilijk anders als men weet dat Honoré zich ontfermde over de balletjes, Johnny over de belegde sandwiches en broodjes met haring en Ronny over de prijzen. Jo zorgde er voor dat de kelen gesmeerd werden en dat leek mij niet met boter. Ik hou er aan iedereen te bedanken die voor een schitterend prijzenpakket zorgde, maar in het bijzonder Luc Vleminckx, Ronny Vanderbiesen en onze cafébazen Jo en Sonia. Dat niemand met lege handen naar huis ging, geeft ons een prettig gevoel. Het prachtige gehandtekende shirt van Waasland-Beveren, werd gewonnen door Arne Meul en die zal daar zeker niet rouwig om zijn. Tot volgend jaar gasten !

PVW.