StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Dirk Poppe neemt in naam van Waasland-Beveren afscheid van Rudi De Jaeck.
Deze voormiddag heeft de WB-familie afscheid genomen van onze zondag totaal onverwachts overleden veiligheidsverantwoordelijke Rudi De Jaeck. Het kerkje van de Heilige Familie aan de Petrus Van der jeugdlaan te Hamme, zat afgeladen vol met familie en vele vrienden van Rudi. Aandoenlijk was de ruime delegatie van aangeslagen stewards die in uitrusting een ere-haag vormden na afloop van de dienst.
Aan het slot van de eucharistieviering, nam manager Dirk Poppe het woord voor een opgemerkte en bijzonder aangrijpende toespraak waarin hij de sportieve levensloop van Rudi zorgvuldig omschreef. “Rudi, zo hadden we het maandag op de werkvergadering niet afgesproken”, begon Dirk zijn verhaal dat een tiental minuten duurde en waarbij weinigen het droog hielden. Een bijzonder waardig afscheidswoord dat een perfect beeld schetste van de schitterende mens die Rudi De Jaeck was. Op de Freethiel zal altijd een plaatsje beschikbaar blijven voor Rudi en vrouw Lut. Eindigen deed Dirk Poppe zijn woord door voor het eerst, maar tevens voor het laatst “bedankt Rudi” te zeggen, want zoals Dirk het prachtig verwoordde, “Dank U zeggen hoefde niet voor Rudi, want het kwam uit zijn hart en het was vanzelfsprekend.”
Het zou mooi zijn mocht dit prachtig werkstuk en eerbetoon aan Rudi, gepubliceerd worden op de website van WB. Ik hou er alvast aan Dirk Poppe van harte te bedanken om onze club op deze waardevolle manier te vertegenwoordigen en het zal zeker een grote steun zijn voor Lut en de familie om met zulke strelende woorden in deze moeilijke momenten te worden overladen. Rudi krijgen ze er niet mee terug, maar misschien verzachten ze toch heel even het verdriet. Veel sterkte Lut in naam van de hele Waasland-Beverenfamilie, maar in het bijzonder in naam van de supporters van onze club, want die lagen Rudi nauw aan het hart en voor hen zou hij door een vuur zijn gegaan.

PVW.