StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Matchen in Wetteren en tegen Sportkring krijgen wellicht nieuwe datum.
Als supporter van een ploeg in tweede klasse, doet men er goed aan de wedstrijden van zijn favoriete ploeg met potlood aan te stippen zodat correcties mogelijk zijn, want dat is absoluut geen overbodige luxe.
De volledige speeldag van vorig weekend, werd nog maar pas verschoven naar het weekend van 24 en 25 maart, of er duiken in het geval van WB, wederom nieuwe problemen op. De wedstrijd in Wetteren zou in principe op zaterdagavond 24 maart om 20 uur worden gespeeld, maar omdat er die avond in Wetteren feestelijkheden aan de gang zijn, lijkt het onwaarschijnlijk dat Standaard toestemming krijgt van de politie om op die avond gastheer voor WB te spelen. Een vrijdagavond of zondagnamiddag, zijn de mogelijke alternatieven.

Nog straffer is het gesteld met de thuismatch tegen Sportkring Sint-Niklaas.
De 2 laatste matchen van het seizoen, worden verplicht door de KBVB, in dit geval gelijktijdig op een zondag afgewerkt. Nu valt die voorlaatste speeldag samen met de 10 Miles van Antwerpen waardoor de politie onmogelijk personeel voor het voetbal kan voorzien. Resultaat : wellicht moet het hele programma verschuiven naar een vrijdagavond of zondagnamiddag. Weergoden of ordediensten, ze hebben één ding gemeen : graag roet in het eten gooien.

* Bjorn De Wilde door het ijs gezakt.
Neen, dit is niet de beoordeling van een ploeg waar Bjorn is gaan testen, maar het pijnlijke gevolg van een koel (wel degelijk op deze manier geschreven) incident.
Het zat zelfs vrijdag in het nieuws, maar er werd geen naam bij genoemd.
Op de Donk in Overmeiren was een week geleden vrijdag iemand tot aan zijn knieën door het ijs gezakt en die onfortuinlijke schaatser zou onze Bjorn De Wilde betreffen.
Ik mag aannemen met goede afloop, maar het is toch altijd even schrikken bij het opvangen van dergelijke berichten. Nu Bjorn zelfs niet meer bij de beloften mag meespelen, was hij misschien stiekem aan het trainen voor de Elfstedentocht. Echt een pechvogel die Bjorn, want ook die is nu afgelast. Eveline Hoste zal dit weekend de verwarming alvast een standje hoger hebben gezet.

PVW.