StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Kristof Lardenoit in de statistieken van nr10.be
In deze door de afgelastingen voetbalkomkommertijd, willen nieuwsgaarders hun pijlen wel eens op andere doelen richten en dat levert soms verrassende en in het geval van WB, een leuk resultaat op. Nr10.be ging op zoek naar spelers in tweede klasse die tot op heden alle wedstrijden van begin tot einde volmaakten. Het verrassende resultaat is dat men niet eens tot een volledig elftal komt. Slechts 9 spelers stonden in de 22 tot nu toe gespeelde matchen, de volle 90 minuten op het veld en daarbij één speler van Waasland-Beveren.
Leuk dat kapitein Kristof Lardenoit die eer te beurt valt, maar anderzijds niet echt een grote verrassing, want Kristof is een man van alle oorlogen op wie men in alle omstandigheden kan rekenen. Dat Lardenoit na 22 speeldagen als verdediger nog geen gele schorsingsdag moest uitzitten, zegt veel over zijn defensieve kwaliteiten.
Fijn dat zulke anonieme spelers door dit soort statistiekjes, de belangstelling genieten die ze dubbel en dik verdienen. Proficiat Kristof !

PVW.