StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Kalender-update.
Speeldag 24, de uitgestelde thuiswedstrijd tegen Lommel, werd verplaatst naar woensdag 11 april om 20 uur. Omdat Waasland-Beveren echter 2 dagen later op vrijdagavond tegen Oostende speelt, wordt naar een oplossing gezocht. Wordt ook vervolgd !
De match in Wetteren ligt evenmin vast. Zaterdagavond 24 maart krijgt Wetteren alvast geen toestemming van de politie om te spelen en daarom stelt het voor om op zondagnamiddag 25 maart om 15 uur te spelen. Waasland-Beveren heeft gevraagd om te overwegen op vrijdagavond 23 maart te spelen. Wat dachten jullie ? Wordt vervolgd !
Vast staat wel dat de voorlaatste wedstrijd van het seizoen, thuis tegen Sportkring Sint-Niklaas, op vrijdag 20 april om 20 uur wordt afgewerkt.

* Spelers Waasland-Beveren ook buiten de lijnen actief.
Dinsdag is Spencer Verbiest voor de tweede keer vader geworden. Het is opnieuw een jongen en hij luistert naar de naam Tibe. En er is nog meer goed nieuws van Spencer. Het einde van zijn blessureleed is nabij. Wellicht kan hij al dit weekend met de beloften proefdraaien en komt hij binnenkort in aanmerking voor een wedstrijdselectie met het fanion.
En over gezinsuitbreiding gesproken : in de zomer wordt kapitein Kristof Lardenoit voor het eerst vader. Vriendin Lisa is zwanger en hun baby wordt in juni verwacht. Die afgelastingen omwille van het slechte weer, zijn blijkbaar toch voor iets nuttig.

* Beloften opnieuw aan de slag ?
Als het tot geen algemene afgelasting komt van wedstrijden van de reserven en jeugd, zullen de beloften van Waasland-Beveren dit weekend hernemen. De wedstrijd wordt zaterdagnamiddag om 14.30 uur gespeeld op Puyenbeke en het hoofdveld laat haast zeker toe dat de match kan doorgaan.

PVW.