StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Jean-Marie Pfaff solliciteert bij Top/Os.
Op de maandagavonduitzending van de talkshow van VI op RTL7, vertelde Johan Derksen dat Jean-Marie Pfaff bij de Nederlandse tweedeklasser Top/os (Jupiler League) heeft gesolliciteerd voor de job van hoofdtrainer. Blijkbaar is deze club geliefd, want naast de kandidatuur van JMP, hebben nog 14 andere coaches hun CV ingediend.
De soap op VTM heeft hem blijkbaar een aantal jaartjes verhinderd om zijn onstuitbare passie, het voetbal, uit te oefenen. Op de vraag van de moderator of JMP wel het vereiste diploma bezit, antwoordde hoofdredacteur Derksen van Voetbal International dat hij wel een rijbewijs heeft.

* Nieuws van het gezinsfront op de Freethiel.
Er lopen daar gezonde jongens rond als men het mij vraagt. Vorige week werd Spencer Verbiest voor de tweede keer papa en ook Lisa, de vriendin van Kristof Lardenoit, mag zich een aanstaande moeder noemen. Ik heb wel iets recht te zetten, want indien alles naar wens en volgens plan verloopt en dat wensen we Kristof en Lisa uiteraard van harte toe, wordt hun baby verwacht in september en niet in juni zoals ik eerder verkeerdelijk had gemeld. Laat het stel eerst nog maar genieten van een welverdiende vakantie, want daarna is de “rust” voorbij. En ook Kazim Doumbia wordt vader, maar alvorens opnieuw foute informatie in de wereld te sturen, ga ik mij ditmaal goed informeren.

PVW.