StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Topper tegen Oostende blijft clubleiding zorgen baren.
De wedstrijd tegen Oostende die op vraag van Belgacom-TV aanvankelijk van zaterdag 14 april naar vrijdag 13 april werd verschoven, moet opnieuw in vraag worden gesteld.
Door de afgelasting van de thuiswedstrijd tegen Lommel, verplaatste de kalendercommissie de volledige speeldag naar woensdag 11 april. Hierdoor zou WB amper 48 uur rust krijgen tot aan de match van vrijdag 13 april tegen Oostende en dat ziet onze technische staf niet zo zitten. Waasland-Beveren wil daarom graag naar zaterdagavond 14 april uitwijken zoals oorspronkelijk op de kalender voorzien, maar dat ligt voor Belgacom moeilijk vanwege 6 wedstrijden in de Jupiler Pro League die avond. Dan maar zondagnamiddag om 17 uur dacht Belgacom-Tv, maar dan vreest WB weer voor zijn aantal footlunches. Wordt vervolgd !
De partij in Wetteren daarentegen werd nu definitief geboekt op zondag 25 maart om 15 uur. De thuiswedstrijden tegen Lommel van woensdag 11 april en Sportkring Sint-Niklaas op vrijdag 20 april, vangen aan om 20.30 uur.
Wie een beetje kan rekenen, en met zoveel kalenderwijzigingen is dat geen overbodige luxe, zal merken dat we tussen woensdag 11 april en vrijdag 20 april, driemaal thuis spelen. Bestuurder zijn van een voetbalclub, geef toe, een rotjob.
Gaan jullie nog maar een tijdje door met schuiven in de bestuurskamer, want dat levert altijd prettige gespreksstof op.

* WB oudste ploeg in tweede klasse ?
Volgers van tweede klasse kijken dagelijks wel eens naar nr10.be, want zij besteden graag aandacht aan het “kerkhof van ons voetbal” om de woorden van een vooraanstaand bestuurslid van Westerloo te citeren. En deze mensen van nr10.be doen het zeker niet slecht (zolang ze hun job zelf doen althans). Want als ik lees dat Patrick Goots Eupen de verdiende winnaar vond van de topper tegen WB, dan vraagt een mens zich af welke slechte ervaring uit zijn Beverentijd is blijven hangen om zulke onzin te durven verkopen. Of is Goots de laatste jaren tegen zijn vroegere levensstijl in, een watje geworden dat met de wolven in het bos meehuilt ? Eupen staat eerst, dus zal het wel verdiend gewonnen hebben ! Wat goedkoop man. Maar laat ik terugkeren naar de feiten en dus het titeltje dat de spelers van WB de oudste gemiddelde leeftijd hebben van eerste en tweede klasse. Dit is een relatieve vaststelling, want hoe zouden we er uit gekomen zijn in de heenronde toen Cavens en Radzinski nog niet waren aangesloten. Trouwens, Radzinski moet zijn eerste speelminuten nog laten optekenen.

PVW.