verslag BELOFTEN HOUDEN WEZET IN BEDWANG.

Zaterdagnamiddag zijn de Leemans-boys met een verdienstelijke en verdiende puntendeling uit Luik teruggekeerd. Wezet dat in de rangschikking een vijftal punten bonus telde op WB en in de heenronde ook al met 0-3 op Puyenbeke was komen winnen, begon net iets scherper aan de wedstrijd en kwam aan het slot van het eerste kwartier op voorsprong. Een kort genomen hoekschop werd aan de tweede paal door een speler van Wezet met een voorzet-schot tot eenieders verbazing, keurig in het netje gedeponeerd. WB waarbij Sam Vermeylen en Aaron Verwilligen als A-kernspelers aan de aftrap verschenen, reageerde positief op deze achterstand, voetbalde in de eerste helft nog een drietal mogelijkheden bij mekaar en daarvan werd er slechts eentje middels Ferre Fierens verzilverd (40ste minuut). Een 1 tegen 1-situatie tussen een aanvaller van WB en de doelman van Wezet, leverde op slag van rust net geen voorsprongstreffer op.

In de tweede helft bleef Waasland-Beveren prima georganiseerd voetballen en Visé kon enkel op stilstaande fases een paar keer dreigen omdat het in zijn defensie een dubbele meter bezat die in dergelijke situaties graag mee oorlog kwam maken in de zestien. De inbreng van WB in het tweede bedrijf, beperkte zich tot sporadische dreiging in de zone van de waarheid. Het bleef bij een logische 1-1 puntendeling en da’s opnieuw een positief resultaat voor een piepjong WB. Aanstaande zaterdag 3 maart komt de Great Old naar Puyenbeke en dat belooft een boeiende confrontatie te worden.

Volgende 14 namen verschenen op het scheidsrechtersblad met daarbij de opmerking dat de laatste 3 jongens op de bank vertrokken : Sam Vermeylen, Stef Behiels, Frederik Dhondt, Sam Gysbrechts, Michiel Clippelaer, Aaron Verwilligen, Troy Rensing, Arne Van Den Eynde, Ferre Fierens, Pieter Meyntjens, Yannick Cathoir, Jens Morissons, Joël De Smet en Ruben Coppens.