Je zou het al lang eens willen doen, maar het komt er niet van. Het Themacafé-team heeft de oplossing in petto. Wie zin heeft om met zijn gezin eens deel te nemen aan een lekkere Paasbrunch, die neemt nu best zijn agenda en noteert zondag 8 april met stip. Vanaf 10.30 uur worden de deelnemers verwacht in het Themacafé voor een aperitiefje. Vanaf 11 uur kan iedereen aanschuiven voor het buffet. Omstreeks 14 uur zal er worden afgeruimd, maar is er natuurlijk nog uitgebreid gelegenheid voor een gezellige babbel en een frisse pint.

Er kan tot 1 april (en da’s geen grap) worden ingeschreven bij Ronny Vanderbiesen.
Zijn GSM-nummer is : 0475-81.07.27.
E-mailadres : ronny.vanderbiesen@telenet.be

Volwassenen betalen 20 Euro per persoon. Kinderen tussen 6 en 12 jaar betalen de helft van de prijs = 10 Euro.
De allerkleinsten (tussen 3 en 6 jaar) komen er met 5 Euro vanaf.
Zeker doen mensen en snel inschrijven, want het wordt wederom een knusse bedoening.
Het Themacafé-Team.

* Beloften winnen vriendschappelijk in Temse.
Vrijdagavond hebben de beloften van Waasland-Beveren een vriendschappelijk duel in en tegen de beloften van Temse met 2-3 gewonnen. De gebruikelijke jongens waarop Bart Leemans de afgelopen weken een beroep kon doen, werden aangevuld met nog een drietal spelers van de u19. WB ging voetballend door op het positief elan van de voorbije weken en begon dus ook nu weer goed aan de partij. Dat leverde al na 3 minuten de 0-1 op na hoekschop van Arne Van den Eynde en de kopbal van Yannick Cathoir. Lang wist WB deze vroege voorsprong niet vast te houden, want in de negende minuut liet doelman Coppens zich verassen op een verre trap (25 meter) van Jordy Cathoir die daar wel een pattent op heeft natuurlijk. Na 13 minuten klom WB wederom op voorsprong. Schot Pieter Meyntjens op de lat en de afvallende bal werd door Arne Van Den Eynde zeer kundig afgewerkt. Na 25 minuten stonden de bordjes weer gelijk via een afstandstrap van een flankspeler van Temse. De zuiverheid in het spel van WB verdween en er werd te vaak met de lange bal gewerkt. Na een niet onaardige eerste helft, werd de rust bereikt bij een 2-2 stand en dat was een goeie weergave van het vertoonde spektakel.

De rust had zijn doel niet gemist, want in het tweede bedrijf pikte WB de draad weer op waar het die was kwijt geraakt halverwege de eerste helft. Er waren 48 minuten gespeeld toen Cathoir een voorzet aan de tweede paal in doel kon duwen. Waasland-Beveren controleerde vanaf dat moment de wedstrijd, maar veel doelgevaar leverde dat niet meer op. In het slotkwartier probeerde de thuisploeg de druk wat op te voeren, maar de jongens van Bart Leemans kwamen niet meer in moeilijkheden. Het bleef bij een logische 2-3 en da’s een fijne opsteker voor de competitiewedstrijd van maandagavond in Dender.
Er deed geen enkele speler uit de A-kern mee vrijdagavond.