verslag CIJFERS ZEGGEN NIET ALTIJD ALLES.

Zaterdagnamiddag hebben de beloften van Waasland-Beveren een zware 4-0 nederlaag geleden in het Bergéstadion van Tienen. Bij het zien van zulke cijfers, is men geneigd te denken dat er maar één ploeg op het veld stond, maar dat was zeker niet het geval. het verschil zat hem, ondanks de aanwezigheid van Onana en Mike De Silva (tegen zijn vorige werkgever) in de efficiëntie. Bij Waasland-Beveren lukte het een paar keer net niet, terwijl kansen van dezelfde omvang door de thuisploeg wel werden benut.
Aan de rust was de stand 2-0, na de tweede 45 minuten werden deze cijfers verdubbeld.
Uiteraard valt op de overwinning van de Suikerbeloften weinig af te dingen, maar de score had er ongetwijfeld anders uitgezien indien WB vooral in de eerste helft, minder slordig was omgesprongen met een aantal behoorlijke kansen, maar onze jongens konden zeker aanspraak maken op minstens een eerredder.

Volgend weekend mogen de jongens van Bart Leemans rusten, want de inhaalwedstrijd tegen Wetteren krijgt geen nieuwe plaats meer op de kalender. Daarna volgen 2 thuiswedstrijden op Puyenbeke, nl. tegen Tubeke en Roeselare.