StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

logo UIT DE KEUKEN VAN DEN BELLY’S.

Dinsdagavond 20 maart was er bestuursvergadering in ons lokaal.
Enkele interessante puntjes wil ik jullie niet onthouden.

* Verplaatsing naar Wetteren van komende zondag 25 maart.
Er wordt met enkele auto’s gereden vanuit ons lokaal Café Den Belly’s.
We verzamelen om 13.15 uur en vertrekken een kwartiertje later.
Er zijn al bijna 2 auto’s volzet, maar wie mee wil met ons, doet er goed aan een belletje te geven naar een bestuurslid zodat we onderling kunnen overleggen.
Nuttige tips : er is op Wetteren maar één loket voor de bezoekers en zorg voor min of meer gepast geld, want van teruggeven hebben ze in Wetteren nog niet gehoord.

* Verplaatsing naar Tubeke op zaterdag 31 maart.
De bus van de Beverboys zal op zaterdag 31 maart langs Bornem passeren om geïnteresseerden op te halen. Den Belly’s heeft 10 plaatsen gereserveerd bij de Beverboys. Wie van plan is om mee te rijden naar Tubeke, doet er goed aan snel een belletje te geven naar Ronny Vanderbiesen (0475-81.07.27). Er wordt verzameld op de parking van garage Borremans langsheen de N16 en de bus wordt verwacht tussen 18.15 en 18.30 uur.

* Schlageravond.
Na het noodgedwongen uitstel van de schlageravond die normaal zaterdag 17 maart jl. was doorgegaan, heeft het bestuur zich dinsdagavond gebogen over een nieuwe datum.
Geen eenvoudige opdracht gezien de drukke maanden april en mei die voor de deur staan.
Daarom werd besloten de schlageravond te verschuiven naar een nog niet nader bepaalde datum in september of oktober. We houden jullie uiteraard op de hoogte.

PVW.