StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Dirk Geeraerd wil voor maximum gaan.
Er blijven nog 6 speelronden te gaan en alhoewel de eindrondekansen van Waasland-Beveren na zondag sterk zijn gestegen, wil Dirk Geeraerd niets aan het toeval overlaten en zijn jongens op scherp stellen. Aan creativiteit en fantasie is er bij Geeraerd nooit gebrek en zo heeft Dirk bij ieder van de 6 wedstrijden een apart verhaal waarom hij met een driepunter wil afsluiten. Het eitje met Danny Ost is al een tijdje geleden gepeld en twee weken geleden nog eens opnieuw met smaak verorberd na de 4-0 winst tegen Osts nieuwe werkgever Tienen. Wat is dan wel de drijfveer van Geeraerd om zaterdag met de 3 punten naar het Waasland terug te keren ? Op de voorlaatste speeldag van vorig seizoen en net voor aanvang dus van de eindronde, kwam Tubeke na een tumultueuze wedstrijd met 1-2 winnen op de Freethiel. Clepkens en Tournut werden zelfs met rood bedacht waardoor WB de partij met 9 spelers beëindigde en dat zag Geeraerd als een poging tot destabilisatie van zijn ploeg met de eindronde zo kortbij. Bovendien moet WB zaterdag in Tubeke trachten het complex van de testmatch op neutraal terrein tegen Bergen toen eersteklassevoetbal op 5 minuten na tot de mogelijkheden behoorde, van zich af te voetballen en daar valt natuurlijk wel iets voor te zeggen !

* Didier is op goede weg, maar helaas is de weg nog behoorlijk lang.
Hij maakte veel kans om een gooi te doen naar de titel van “revelatie van het seizoen” bij Waasland-Beveren, tot de Fransman door een zware blessure werd geveld.
De revalidatie verloopt naar verluidt volgens plan, maar het licht aan het einde van de tunnel is nog niet in zicht. Sebastien werkt dagelijks in de fitness aan een schema dat naar zijn comeback moet leiden, maar dit seizoen komt Didier zeker niet meer in actie.
Als de spits eind juni of begin juli met de groep de trainingen zou kunnen hervatten, zullen alle betrokkenen opgelucht adem halen. Nog even op de tanden bijten Sebas !

* Lardenoit langer op de Freethiel ?
De clubleiding van WB heeft te kennen gegeven langer te willen doorgaan met kapitein Kristof Lardenoit. Wellicht moeten de details nog worden afgerond en het contract getekend worden, maar alleszins prettig nieuws voor de centrale verdediger die in augustus vader wordt en dus nu een stuk zekerheid krijgt middels deze nakende contractverlenging.

PVW.