StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Van zijn vrienden moet men het hebben.
Maandagavond in Extra Time zat er nog een reportage over Boskamp en René Van Der Gijp die samen de finale van de Beker van België volgden in opdracht van de VRT.
Voor gratis kaarten wil een Hollander wel eens wat show verkopen.
Eerder op de avond staken René Van Der Gijp en Johan Derksen in de voetbaltalkshow op RTL7 nog behoorlijk de draak met de buik (ze hadden het over zijn pens) van Johan Boskamp. René vroeg zich af of Johan wel van het bestaan van groenten en fruit zou afweten. “Misschien toch maar overwegen de volgende keer bij een steak een lepeltje in plaats van een pot bearnaise te vragen”, luidde het advies van de immer amusante Van Der Gijp. Hoofdredacteur Derksen van Voetbal International was de overtuiging toegedaan dat niemand graag zulke opmerkingen hoort, maar dat Boskamp dringend iets aan zijn gewicht moet doen om ons de verrassing te besparen dat we van de ene op de andere dag met het onheilspellende nieuws worden geconfronteerd over zijn plotse dood. Laat dit aan duidelijkheid over ? Dacht het niet !

* YB SK Beveren kwam toch in actie.
Haast en spoed zijn zelden goed. Een eeuwenoude volkswijsheid is blijkbaar nog onvoldoende in mij doorgedrongen, want maandag in mijn Freethielsprokkels schreef ik dat YB SK Beveren afgelopen weekend mocht genieten van het zonnetje. Niets was minder waar. YB Beveren trok aan het langste eind in de confrontatie met de buren van Haasdonk B. Het werd 3-2 en een alerte bezoeker van onze website (Kevin Kennis) was zo attent mij een seintje te geven. Ondertussen mijn misser ontdekt. Toen ik zondag in de late namiddag tussen de provinciale uitslagen ging zoeken naar het resultaat van Eskabee, stonden daar slechts 2 resultaten vermeld. Blijkbaar waren dat de zaterdagmatchen en de rest van het programma dat moest worden afgewerkt, ontbrak. Hieruit heb ik verkeerdelijk en te vroeg geconcludeerd dat dit over 2 inhaalwedstrijden ging waarvoor mijn excuses en een late proficiat aan YB SK Beveren dat door deze overwinning tot op 1 puntje nadert van Haasdonk B.
Trouwens, als die gasten van YB SK Beveren het zouden appreciëren dat er vlot en juist wordt gecommuniceerd over hun club : info@geelblauwdenbellys.be is de plaats waar nieuws kan worden gedropt dat zeker zal worden gepubliceerd.

PVW.