verslag BELOFTEN KOMEN TOT PUNTENDELING MET TUBEKE.

In de kelder van de beloftencompetitie stond vrijdagavond het duel tussen Waasland-Beveren en Tubeke op het programma. Het werd een matige bedoening waarbij de1-1 eindstand als billijk mag worden beschouwd.

WB begon nochtans niet onaardig aan de partij en kwam na 10 minuten op voorsprong met een knappe omhaal van Arne Van Den Eynde. Maar de mannen van Bart Leemans konden uit dit doelpunt onvoldoende vertrouwen putten om op hun elan verder te gaan. Naarmate de minuten verstreken, verdween ook de zuiverheid in het spel van de thuisploeg en in de 40ste minuut werd een afvallende bal na hoekschop voorbij Sam Vermeylen gewerkt.

De tweede helft was er eentje om snel te vergeten. Waasland-Beveren zat wel eens dichtbij een 2-1 voorsprong, maar anderzijds kwamen ook de bezoekers uit Tubeke in het slot van de partij nog kort bij de winninggoal. Een puntendeling dus waar de beide ploegen niet echt veel mee opschieten, maar wel een juiste weergave van een kansenarme wedstrijd.