StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Onze peter verhuist.
Gelukkig van woonst en niet van club !
Kristof Snelders is dezer dagen nog iets drukker in de weer dan anders. Tegen het eind van deze week hoopt Kristof zijn nieuwe woning in St.-Job-in-’t-Goor te kunnen betrekken. Onze peter ruilt dan zijn appartement in Ekeren voor een woonst in genoemde Antwerpse grensgemeente. De kans bestaat dat Snellie af en toe Radzinski tegen het lijf loopt (misschien wel over de vloer krijgt), want die is eveneens woonachtig in St.-Job. Wie daar al veel langer officieel verblijft maar er zelden aanwezig is volgens mij vanwege drukke buitenlandse bezigheden, is gewezen KSK Beverentrainer René Desaeyere.
René maakt thans furore als coach van het Thailse Chiamgmhi FC.
En waar moet men voor opletten na een verhuis Kristof ? Geen 2 zonder 3 ? Over welk soort goals zou ik het hier hebben ?
Onderwerp wordt vervolgd op onze barbecue van 1 juni !

* Boskamp trainer bij Ingelmunster.
Is het een verdoken manier van solliciteren naar een job op het hoogste niveau, of heeft Bossie de centen echt zo hard nodig.
Ernstige gezondheidsproblemen lagen officieel aan de basis van het vertrek van Boskamp op de Freethiel. Hij zou het rustiger aan doen en meer tijd vrij maken voor zijn grote passie, het jeugdvoetbal. Maar wat blijkt : Bossie is sinds hij KSK Beveren de rug toekeerde, nooit vaker in beeld geweest. De VRT, 2be, RTL7, een mens kan zijn tv niet meer aanzetten of de kop van Boskamp komt wel ergens te voorschijn.
Een paar maand geleden kwam hij nog op een andere manier in beeld, nl. toe hij gesignaleerd werd in het Aalsterse Pierre Cornelisstadion om er advies te verstrekken bij het aantrekken van jeugdspelers. Maandagavond raakte bekend dat de Rotterdammer tot het einde van het seizoen trainer wordt van de West-Vlaamse eerste provincialer Ingelmunster.
Wederom een vriendendienst waarschijnlijk. Ingelmunster heeft met nog 5 wedstrijden te gaan, 5 punten voorsprong op Menen. Het ziet er dus naar uit dat Bossie sinds lang nog eens iets zal kunnen toevoegen aan zijn erelijst. En zouden Flippie en Francky meegaan naar Ingelmunster als T2 en T3 ? Vrijdag speelt Ingelmunster de topper tegen Boezinge.

PVW.