StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Geslaagde Paasbrunch.
Een gezellig gevuld Themacafé, lekker eten, kindjes die zichtbaar genoten van het rapen van paaseieren op de heilige Freethielmat, een clown die zich ontfermde over de allerkleinsten en tegelijkertijd toch getuige kunnen zijn van een groots opgevoerd nummer van Tom Boonen in Parijs-Roubaix, dit is in een paar zinnetjes samengevat hoe het er aan toeging op de Paasbrunch in het Themacafé zondag jl. Ik wil er deze persoonlijke bedenking aan toevoegen : jammer dat op deze specifieke supportershappening geen spoor te bekennen viel van een vertegenwoordiger van de clubleiding, het secretariaat of de spelers. Nu begrijp ik best dat Pasen een typische familieaangelegenheid is, maar precies daarom was dit een ideale gelegenheid om met het gezin te komen brunchen in het Themacafé. En het moeten toch niet altijd Jan Coene zijn en Hennie Van Gijsel die de club vertegenwoordigen.

* Boskamp dan toch geen coach van Ingelmunster.
Het leek onwaarschijnlijk, maar het werd voor waar in de media verkondigd.
Boskamp zou tot het einde van het seizoen de nieuwe trainer worden van de West-Vlaamse eersteprovincialer Ingelmunster. Niets daarvan. Waarschijnlijk hebben Flippie of Francky in het oor van Bossie gefluisterd : “we hebben zo onze twijfels Jan over de stabiliteit van de bank in provinciale”. Trouwens, de spelers van Ingelmunster zagen de komst van Bossie blijkbaar evenmin zitten, want afgelopen weekend werd na een drietal nederlagen, knap met 0-2 gewonnen bij Boezinge. Het bestuur van Ingelmunster weet alvast hoe het zijn spelers moet prikkelen.
Overigens, Boskamp was afgelopen weekend in Spanje om er Barcelona aan het werk te zien en dat lokte bij zijn vriend René Van der Gijp op maandagavond in de talkshow op RTL7, de bedenking uit of Bossie het wel zou overleven met zo’n bescheiden schotel (vliegtuig maaltijd). Nu ja, komende vrijdag 13 april is hij opnieuw gast in deze talkshow die tweemaal per week plus minus een miljoen kijkers trekt en als Jan niet zou komen opdagen, vermoedt René dat hij niet meer uit die vliegtuigzetel is geraakt.

PVW.