StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Duimen voor waardig afscheid Spencer Verbiest.
Een paar weken geleden kregen Jan Masureel en Spencer Verbiest van de clubleiding te horen dat zij naar een andere werkgever mochten uitkijken.
Geen prettig nieuws, vooral wanneer men noodgedwongen geblesseerd langs de kant machteloos moet toekijken. Dit nieuws is uiteraard voor Jan Masureel even vervelend, maar hij zal ongetwijfeld tot het einde van het seizoen nog regelmatig in actie komen en zich kunnen tonen aan gegadigde clubs. Voor Spencer liggen de zaken dus totaal anders, maar op nr10.be toont de sympathieke Verbiest begrip voor de situatie.
Twijfels bij de club over zijn comeback en het feit dat WB hogerop wil en het statuut van zelfstandige in dat geval voor Spencer als een ernstig probleem wordt ervaren, ziet hij als oorzaken waarom de Waaslanders niet langer een beroep op hem wensen te doen.
Wel hoopt Spencer op een waardig afscheid in de vorm van een paar selecties met het fanion. Er zijn op de Freethiel ongetwijfeld in het verleden spelers vertrokken in betere omstandigheden, maar die desondanks toch veel stoutere taal spraken. Alleen al daarom zou ik Spencer een tof afscheid willen gunnen en opnieuw een werkgever toewensen waar hij zich goed voelt, want dat was op de Freethiel zeker het geval.

* Philip Haagdoren pakt wedstrijd van vanavond ernstig aan.
Ondanks het feit dat Lommel, in het geval de licentiemolen straks toch stil valt, geen aanspraak meer kan maken op deelname aan de eindronde, wil coach Philip Haagdoren zijn sportieve plichten met Lommel tot het laatst vervullen. Zaterdag werd met 2-1 gewonnen van rode lantaarn Wetteren, maar na een sterke eerste helft, volgde een veel mindere tweede en dat was niet naar de zin van de man die ooit nog een half seizoen door Anderlecht aan Beveren werd uitgeleend. Zondag, op Paasdag dus, had Haagdoren rendez-vous met zijn spelers voor een “straftraining”.
Wie er aan zou twijfelen of Lommel straks wel met de juiste ingesteldheid op het veld verschijnt, is bij deze gewaarschuwd.

PVW.