StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Is Danny De Maesschalck geluksbrenger ?
Omwille van buitenlandse schoolverplichtingen tijdens de voorbije Paasvakantie, mocht de rechterarm van Dirk Poppe, Danny De Maesschalck, nog eens op zijn vertrouwde bank zitten naast Dirk Geeraerd. Onze assistent-coach van vorig seizoen is de knepen van het vak blijkbaar niet verleerd. In Roeselare en thuis tegen Lommel en Oostende mocht Danny de bank verwarmen en met succes, want WB pakte een 9 op 9. Nu de prijzen toch zijn verdeeld mag Penneman vrijdag tegen Sportkring en de week daarna in Heist gerust terugkeren, maar zouden we De Maesschalck niet als geluksbrenger en geheim wapen in de eindronde kunnen uitspelen ? Danny ligt overigens uitstekend in de spelersgroep waarmee ik in geen geval wil bedoelen dat die vaststelling niet voor Penneman opgaat.

* Van Belle met Eindhoven dichtbij nacompetitie, Jeroen Ketting kampioen.
Vrijdagavond is Pec Zwolle kampioen van de Jupiler League in Nederland geworden (dat is onze tweede klasse). Bij Zwolle speelde Jeroen Ketting (ex-Lommel en lang in onderhandeling met WB voor een transfer naar de Freethiel) alleen in het begin van de competitie enkele wedstrijden mee om vervolgens een zware knieblessure op te lopen. Eindhoven, ploeg van ex-KSK Beverenspeler Wesley Vanbelle, neemt haast zeker deel aan de eindronde. Bij een 0-0 tussenstand, trapte Vanbelle een geweldige vrijschop waarbij 3 van zijn ploegmaats nalieten de thuissupporters een koude douche te bezorgen. Stilstaande fases, Vanbelle weet er ook bij onze Noorderburen wel raad mee. En alhoewel Wesley in België een eeuwige belofte dreigde te blijven, mag zijn basisplaats bij een subtopper in de Nederlandse Jupiler League, echt wel als een knappe prestatie worden beschouwd.

* Bossie blijft het met de glimlach accepteren.
In de talkshow op RTL7 van afgelopen vrijdag, werd wederom de draak gestoken met Johan Boskamp. Toen bij aanvang van het programma door presentator Wilfred Gené werd gevraagd of Boskamp afgelopen week een ploegje had getraind daarmee duidelijk doelend op zijn flirten met Ingelmunster, antwoordde Bossie dat hij met een jeugdploegje had gewerkt.

PVW.