StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Proficiat Bart Selleslags.
Een ex-KSK Beverencoach die een kampioenstitel mag vieren, het is geen jaarlijkse gebeurtenis. Wat al enkele weken in de lucht hing, is sinds zondag jl. een feit : Berchem Sport werd de terechte kampioen in de vierde klasse B. Met nog 2 wedstrijden te gaan, heeft het een onoverbrugbare voorsprong op Overijse. Bart Selleslags is er in geslaagd op vrij korte termijn iets neer te zetten op het Rooi met als resultaat promotie naar derde klasse. Dat er in Berchem redelijk wat spelers voetballen met een verleden op de Freethiel (recent maakte Matti Van Minnebruggen nog de overstap, o.a. Flies vertoeft er al een tijdje langer), blijft altijd prettig om weten.
Toeval of niet, in de met 0-3 gewonnen kampioenenwedstrijd van afgelopen zondag op het veld van St.-Katelijne-Waver, werden de 3 goals gemaakt door 2 van die spelers met een KSKB-verleden. Matti Van Minnebruggen nam er 2 voor zijn rekening, Thierry Flies zorgde voor het andere doelpunt. Matti voelt zich blijkbaar uitstekend op het Rooi, want hij zal nog 2 seizoenen langer voor Berchem voetballen. Liefst 700 supporters van Berchem woonden de wedstrijd op het veld van Katelijne-Waver bij.

In vierde provinciale F Oost-Vlaanderen, haalde YB Beveren fors uit tegen hekkensluiter Hoogeinde. Het werd 6-1 en dat is ongetwijfeld een deugddoende overwinning voor de hele entourage.

PVW.