StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Bestuur Waasland-Beveren betrekt supportersclubs bij bespreking prijzen eindronde.
Dat een clubleiding zijn oor te luisteren legt bij de supporters om eens te horen wat er leeft, is niet alledaags. Dat diezelfde clubleiding zo’n initiatief neemt wanneer het gaat over de mening van de supporters bij het voorleggen van verhoogde abonnementsprijzen van de eindronde, is gedurfd maar zeer te appreciëren. Maar als die clubleiding vervolgens rekening houdt met de wensen van die supporters om de prijzen niet op te trekken en zelfs een korting te voorzien op het abonnement voor volgend seizoen voor wie nu een miniabonnement neemt op de eindronde, dat is klasse. Goed bezig mensen !

Vorige week woensdag werden de supportersclubs ontvangen door manager Dirk Poppe.
Dirk haalde aan de hand van een aantal voorbeelden aan dat WB een duur seizoen achter de rug heeft : veel wedstrijdpremies, het aantrekken van Cavens en Radzinski, aankoop van de bovenste etage van de nieuwe tribune, het inrichten van een tweetal kantines in diezelfde nieuwe tribune enz. Een aanvaardbare inleiding naar een voorstel om de prijzen voor de eindronde op te trekken, maar de supportersclubs kregen gelegenheid om hun mening over de voorgestelde verhoging kenbaar te maken.
De manager vond zeker begrip voor zijn vraag bij de supporters, maar anderzijds werd gewezen op de huidige financiële en economische crisis en het belang van het promoten om zoveel als mogelijk abonnementen in de eindronde te verkopen en dan doet men er goed aan geen zotte prijzen te vragen. Dirk Poppe was gecharmeerd door zoveel engagement bij de supportersclubs en beloofde dit voorstel aan zijn medebestuurders voor te leggen. Als vandaag blijkt dat de wensen van de supporters integraal werden aanvaard door de clubleiding, kunnen we daarmee als supportersclubs en supporters in het algemeen, alleen maar ontzettend tevreden mee zijn.

Onder voorbehoud geef ik jullie de prijzen mee voor de thuiswedstrijden tegen Oostende, Eupen en Westerlo van respectievelijk zondag 6 mei om 15 uur, donderdag 17 mei om 20.30 uur en donderdag 24 mei om 20.30 uur :

- Tribunes A/C/G en H : 20 Euro per ticket, 50 Euro voor een abonnement.
- Tribune B : 40 Euro voor een ticket, 100 Euro voor een abonnement.
- Staantribune : 15 Euro voor een ticket, 40 Euro voor een abonnement.

Er zijn kortingen voorzien voor gepensioneerden en minder-validen, maar die voorwaarden kunnen best op het secretariaat worden nagetrokken.
Telefoon secretariaat : 03-750.25.00
Interessant om weten : mensen die een parkeerkaart hadden voor het afgelopen seizoen, moeten voor de eindronde een nieuwe parkeerkaart aanvragen.

PVW.