StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

verslag BELOFTEN ZWAAR ONDERUIT NA STERKE START.

Maandagavond gingen de beloften van Waasland-Beveren stevig onderuit bij de buren van Sportkring Sint-Niklaas. Daar zag het nochtans bij aanvang van de wedstrijd niet naar uit, want de mannen van Bart Leemans namen de beste start en domineerden de eerste 20 minuten. Alles liep behoorlijk vlot tot in de zone van de waarheid, want daar stierven de meeste acties een stille dood. Halverwege het eerste bedrijf verdween de zuiverheid in het spel bij onze beloften waardoor Sportkring in de wedstrijd kon komen en dat resulteerde kort voor de pauze in de 1-0.

Na rust sloop de klad in het spel van Waasland-Beveren en nagenoeg elke bal die in de zestien arriveerde, leverde een doelpunt op. De teller stopte bij 5-1. Vanavond werkt Bart leemans met zijn jongens de laatste opdracht af van het seizoen tegen Heist.
De tester die vorige week neerstreek op de Freethiel, was maandag minder aanwezig en zal vanavond een laatste keer op de rooster worden gelegd

Voor Bart komt hiermee een einde aan de samenwerking met Waasland-Beveren. Hopelijk hebben de spelers nog een goeie prestatie in petto als waardig afscheid voor Bart.

Patrick Van Wesemael.