StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

verslag BELOFTEN GEVEN AFSCHEIDNEMENDE COACH FANTASTISCH AFSCHEID.

Na twee seizoenen de beloften van fusieclub Waasland-Beveren te hebben getraind en nog een klein half seizoen de U19 van KSK Beveren, scheiden vanaf nu de wegen van coach Bart Leemans en WB. Een tevreden coach Leemans die met voldoening terugblikt op 2,5 seizoenen Freethiel waar hij naar eigen zeggen graag heeft gewerkt en een stuk ervaring mocht opdoen die zijn prille trainerscarrière absoluut ten goede zal komen.
Zijn spelers zorgden vrijdagavond in de laatste competitiewedstrijd van het seizoen, alvast voor een afscheid in stijl. Waasland-Beveren en Heist brachten een spetterende voetbalshow op de mat die werd gekruid met 7 goals en minstens zoveel doelpogingen.
Op het kwartier werd het afscheidsfeestje geopend door kleurling en tester Bernard, maar even voorbij het half uur hadden de bezoekers die achterstand reeds omgebogen tot 1-2 na goals van Kurt Weuts, tevens de ruststand.

Dat Heist het feestje van Leemans dreigde te verstoren, zinde WB niet. Een tandje bijsteken, in deze fase van de competitie is het ver van evident, maar onze jongens deden het wel en dat resulteerde in de 68ste minuut tot de gelijkmaker van Arne Van Den Eynde. Heist bleef het spektakel wat graag mee verzorgen en in de 73ste minuut klom het wederom op voorsprong.
Vijf minuten later hingen de bordjes opnieuw in evenwicht en ditmaal was het tester Esteban die de 3-3 voor zijn rekening nam. Het slotakkoord was gereserveerd voor Laurne Pringels waardoor een zinderende pot voetbal uiteindelijk op 4-3 eindigde. Er was nog een derde tester aanwezig die luisterde naar de naam Robbe De Witte, iemand met een Bevers verleden. Hij deed het alvast niet onaardig op de linksachter.

Volgende spelers van Waasland-Beveren kwamen in actie :
Ruben Coppens, Stef Behiels, Lauren Pringels, Sam Gijsbrechts, Robbe De Witte, Troy Rensing, Ferre Fierens, Yannick Cathoir, Esteban, Bernard en Gilles Pringels.

Vervangingen :
45ste minuut : Troy Rensing door Timothy Smet.
65ste minuut : Gilles Pringels door Arne Van Den Eynde.
67ste minuut : Bernard door Tom Vermeiren.
85ste minuut : Yannick Cathoir door Michie Clippelaer.

Patrick Van Wesemael.