StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Masureel en Bou-Sfia vinden nieuwe werkgever.
Niet dat we er aan getwijfeld hebben, maar het is altijd fijn te vernemen dat spelers met een verleden op de Freethiel, opnieuw onderdak vinden. Het is niet denkbeeldig dat Jan Masureel in de komende eindronde nog een rol van betekenis kan spelen, maar na dit seizoen scheiden de wegen van Jan en WB definitief. Dit weekend raakte bekend dat Masureel volgend seizoen bij derdeklasser Deinze gaat voetballen. Deinze bengelt thans aan de staart van de middenmoot in derde klasse A en is een club waar in het verleden heel wat goeie voetballers passeerden. SK Beveren haalde er een paar jaar geleden Bob Cousin nog weg, maar dat werd geen onverdeeld succes. Voor Jan Masureel die in het Brugse woonachtig is, zal het een stukje minder rijden zijn, maar al bij al nog een mooie afstand toch. Nu ja, als Jan eens een keertje blijft doorzakken in Deinze, kan ik hem wel een adresje bezorgen waar hij ongetwijfeld de nacht mag doorbrengen. Niet waar Geert ?

Anouar Bou-Sfia is misschien wel de enige speler die zowel voor KSK Beveren, RS Waasland als voor de fusieclub voetbalde. Een jongen met wie men naar de oorlog kan, maar helaas voor Anouar werd hij, deels door pech en deels door misschien iets te broze spieren, verhinderd om langdurig op het veld te staan. Hij kon bijna nooit een serie wedstrijden na mekaar spelen, niet in het minst omdat hij door zijn temperament en winnaarmentaliteit, vaak op het randje speelde en daardoor menig geel karton onder de neus kreeg geduwd.
Voglend seizoen gaat Anouar bij de Oost-Vlaamse eersteprovinciealer Sint)-Gillis-Waas aan de slag en daar hebben ze gegarandeerd een schitterende voetballer binnen gehaald met Bou-Sfia. Hij heeft in ieder geval zijn deel van de blessurekoek ruim gehad zodat de Temsenaar straks misschien kan uitgroeien tot de sterkhouder van het gedegradeerde ST.-Gillis-Waas.
Daar vertrok overigens Pieter Vervaet naar KSV Bornem.
Veel succes Jan en Anouar !

* Met de bus vanuit Bornem naar Westerlo.
De inschrijvingen voor de verplaatsing naar Westerlo op donderdag 10 maart beginnen nu vlot binnen te komen. Tot vrijdagavond kan men zich per mail opgeven om mee te rijden met een bus die vertrekt aan de parking van het station van Bornem, maar die mail zien we graag bevestigd met een overschrijving van 22 Euro op rekeningnummer 733-209.09.16-14 met vermelding “verplaatsing Westerlo”.
In dit bedrag zit de bus en het inkomticket vervat.
We verzamelen om 18.15 uur aan genoemde parking en vertrekken stipt om 18.30 uur naar ’t Kuipke. Ons e-mailadres : info@geelblauwdenbellys.be
En wie lees ik daar tussen de inschrijvers voor de bus ? Onze lokaalhouders Jo en Sonia en da’s toch geweldig.

PVW.