StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Op tijd uw plaatsje innemen kan zo zijn voordelen hebben.
Door de te verwachten drukte, zat ik met mijn gezelschap zondag een paar minuutjes eerder op mijn plaats dan meestal het geval is en spijt hebben we er niet van gehad.
Bij het gedoe met het schenken van de wedstrijdbal, liep het even mis met onze charmante Babs. De hoge hakken waren er waarschijnlijk de oorzaak van dat zij haar evenwicht niet kon houden en onderuit ging. Omdat haar rokje weinig stof bevatte (en dan bedoel ik niet hetgeen in de woestijn nogal veel voorkomt), was er al meteen heel wat te beleven. Zouden onze spelers daarvan iets gemerkt hebben, want met zo’n wilde vaart zijn ze dit seizoen nog niet zo dikwijls van start gegaan. En die uitbaters van het Themacafé, van de match zien ze naar eigen zeggen nagenoeg niks, maar wedden dat ze die fase met Babs wel op het netvlies hebben ?

* Dirk Geerard in de voetsporen van Babs.
Zenuwachtigheid troef op de Freethiel zondagnamiddag. Zoals jullie hierboven konden lezen, ging Babs nog voor de bal een eerste omwenteling had gemaakt onderuit, maar zo erg vonden de toeschouwers dat nu ook weer niet. Iets pijnlijker was de slipper die onze coach Dirk Geeraerd maakte, ik dacht in de tweede helft. Boosdoener was een rooster van een gootje waar Dirk met een stut tijdens het coachen in bleef hangen. Het oogde alleszins minder elegant dan de buiging van Babs, maar Dirk is nooit bang voor een goeie uitdaging. Vanop de tribune kwam het allemaal wat hilarisch over, maar het pijnlijk gevolg voor onze trainer was maandag een ferm gezwollen voet. Dirk, misschien toch maar beter eens in de leer gaan bij Babs, want die was maandag volgens mij volledig pijnvrij.

* Radzinski zat toch op de bank zondag.
Hij stond niet op het blad van de opstelling dat voor de wedstrijd bij de supporters wordt uitgedeeld, maar hij zat wel op de bank. Tomasz Radzinski ondervond blijkbaar nog te veel hinder van zijn blessure, maar kon indien echt nodig, toch worden ingezet tegen Oostende. Omdat de score vanaf het begin gunstig evolueerde, werd hiervan echter afgezien door Geeraerd. Of Tomasz speelklaar geraakt tegen donderdag in Westerlo, valt af te wachten.

PVW