StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

nabeschouwing.jpg OOSTENDE STUIT ZEGEREEKS WB, MAAR NIET TEN KOSTE VAN PROMOTIE.

We zijn er !!!
Na een niet onaardige eerste helft waarin Onana na 11 minuten voor de openingsgoal had gezorgd, volgde een mindere tweede waarin Clepkens zijn ploeg alweer enkele keren overeind moest houden met een aantal prima saves. Toch kon onze goalie niet verhinderen dat een gemotiveerde thuisploeg bij het ingaan van het slotkwartier langszij kwam. Omdat op datzelfde moment Westerlo en Eupen met 1-1 mekaar in evenwicht hielden, was eerste klasse een feit. Dolle taferelen op het Oostendse terrein waar de poorten werden open gezet om de feestende WB supporters niets in de weg te leggen hun vreugde de vrije loop te geven.

Dikke proficiat aan de clubleiding die deze prachtige groep samenstelde, ferme schouderklop voor de technische staf en in het bijzonder voor Dirk Geerard die de schieronmogelijke opdracht kreeg beter te doen dan vorig seizoen, pluim voor de spelers die als een hecht blok op het veld stonden en geweldig van onze supporters die zich een seizoen lang als voorbeeldfans gedroegen. Waasland-Beveren is een mooi stel dat vanaf nu en hopelijk voor een tijdje bij de grote mensen hoort op voetbalvlak.
Het hoofd laat niet toe om dieper in te gaan op een fantastische dag als gisteren, maar dat bewaren we zeker voor de komende dagen en weken.

Patrick Van Wesemael.