StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Tomasz Radzinski donderdag in de bloemetjes.
Op de korte tijd dat hij op de Freethiel vertoeft, heeft Tomasz Radzinski al heel wat harten van WB-supporters veroverd. Met 38 lentes op de teller, draaft hij nog steeds als een jong veulen over het veld, maar de spieren protesteren af en toe wel een keertje om hem te waarschuwen het een beetje rustiger aan te doen. En gelijk hebben ze natuurlijk, want indien Tomasz tegen Westerlo op het veld verschijnt, zal hij voor de 500ste keer aantreden in een wedstrijd van het betaald voetbal. Geweldige prestatie is dat waarvoor een dikke proficiat aan Tomasz.

* Freethiel feest donderdag gewoon verder.
Naar aanleiding van de galawedstrijd tegen Westerlo, zal er opnieuw heel wat te beleven vallen donderdagavond op en rond de Freethiel. Er worden heel wat oud-spelers verwacht van SK Beveren en RS Waasland, tijdens de pauze is er in alle drankpunten gratis drank en na de wedstrijd zullen de klanten van het Themacafé zich een bezoekje aan het Themacafé zeker niet beklagen. Er lopen daar ongetwijfeld oud-spelers rond en ook de spelers die de promotie hebben gerealiseerd, mogen niet ontbreken.

* Drankbonnetjes Beverse markt ook tegen Westerlo te gebruiken.
Ik kom nog even terug op het geweldige volksfeest van afgelopen zondag op de Beverse markt. Supporters die daar drankbonnetjes hebben aangekocht, kunnen die ook nu donderdag in het Themacafé gebruiken. Volgend seizoen zullen deze bonnetjes echter niet meer aanvaard worden.

PVW.