StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

bart FELICITATIES VAN EX-TRAINER BART SELLESLAGS.

Beste Patrick,

Van harte proficiat aan de ganse familie van Waasland-Beveren en niet in het minst de supportersclub Geel-Blauw Den Belly’s met de promotie naaar 1ste klasse.

Ik herinner me nog ‘als de dag van gisteren’ dat ik op uw persoonlijke aanvraag samen met Koen van Hal te gast was op een bijeenkomst met jullie leden van supportersclub om te praten over de aankomende fusie tussen KSK Beveren en Red Star Waasland. Zowel Koen als mezelf hebben toen jullie op het hart gedrukt om deze samensmelting een kans te geven door met hetzelfde enthousiasme als in de grote dagen van KSKB voor de vernieuwde club te blijven supporteren. Als ik dan regelmatig jullie website volgde las ik steeds talloze initiatieven die genomen werden ten dienste van de club Waasland-Beveren. Hieruit kan ik vooral concluderen: “Aan alle clubleden van supportersclub Geel-Blauw Den belly’s, dit is jullie van harte gegund!”. De Freethiel met al zijn supporters krijgen opnieuw hun plaats op het hoogste niveau van Belgisch voetbal met opnieuw topwedstrijden tegen Anderlecht, Club Brugge, Standard e.a.

Via deze weg nogmaals een grote proficiat aan bestuursleden, technische & medische staf, spelers en alle overige medewerkers van Waasland-Beveren met dit mooi succesverhaal !!!

Sportieve groeten,

Bart Selleslags