StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Meeste spelers genieten van een verdiende rust.
Het is alweer een lang en zwaar seizoen geweest.
Ook vorig seizoen stond er een eindronde op het programma plus testmatch, maar dit seizoen was er gelukkig geen testwedstrijd nodig om de tweede stijger naar de Jupiler Pro League aan te wijzen. Zowat de helft van de spelers, evenals trainer Dirk Geeraerd, hebben met grote spoed hun koffers gepakt en zijn op vakantie getrokken.
Vorige week vrijdag 25 mei werd met een barbecue in restaurant de Villa te Melsele, afscheid genomen van het fantastisch seizoen 2011-2012. Het werd een eerder sobere gelegenheid zonder veel toespraken, want het vizier staat nu al gericht op het seizoen 2012-2013. De sfeer als ietwat “bedrukt” omschrijven zou fel overdreven zijn, maar met de contractbesprekingen volop aan de gang, tasten sommige jongens plus de coach nog in onzekerheid over hun nabije toekomst en dat werkt nooit sfeerbevorderend.

Omdat niet alle spelers meteen op verlof kunnen of het in eigen land zoeken (schoolgaande kinderen, een partner die werkt), zullen toch nog een aantal spelers morgen vrijdag de barbecue van supportersclub Geel-Blauw Den Belly’s in Bornem, bijwonen.

PVW.