StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Bjorn Vleminckx kersverse papa.
Het blijft altijd prettig om familiale nieuwtjes over ex-spelers van KSK Beveren op te vangen.
Zo heeft de Nederlandse echtgenote van Bjorn Vleminckx het leven geschonken aan een dochtertje. Dikke proficiat aan het jonge stel en hopelijk zal Bjorn deze verheugende gebeurtenis aangrijpen om sportief ook een kanjer van een seizoen te spelen, want daar is hij na een compleet mislukt seizoen bij Club, wel aan toe.

* YB Beveren volgend seizoen op de Freethiel.
Sportief en organisatorisch beleefde YB Beveren een bijzonder woelig geboortejaar.
Moeizaam aan een speelveld geraakt in Nieuwkerken, de technische staf een aantal keren moeten wijzigen en sportief was de middenmoot het hoogst haalbare.
Maar YB Beveren heeft nu de toestemming om vanaf volgend seizoen zijn thuiswedstrijden op een oefenveld van de Freethiel af te werken. Dat wordt hopelijk een stuk prettiger toeven voor het bestuur, spelers en supporters.

* Waasland-Beveren tapt voortaan de pintjes aan eersteklasseprijs.
Tot nu toe werden in de horeca op de Freethiel, de pintjes getapt aan 1.70 Euro.
Een drietal verhogingen van de bierprijs werden in het verleden door de club niet doorgevoerd, maar op een vergadering afgelopen dinsdag met alle betrokkenen, werd nu besloten de prijs voor een consumptie op te trekken naar 2 Euro. Aanvankelijk was door de horecaverantwoordelijke 1.90 Euro voorgesteld, maar dat is geen handig cijfer voor de mensen aan de kassa’s waardoor uiteindelijk 2 Euro uit de bus kwam. Een fikse verhoging enerzijds, maar navraag bij de andere eersteklassers bracht aan het licht dat ook daar 2 Euro voor een pintje wordt gerekend. Een troost voor de bezoekers van het Themacafé is wel dat zij na de wedstrijd regelmatig worden bedolven onder gratis warme hapjes of frieten en die gastvriendelijkheid vinden we nergens terug bij de concurrentie.

PVW.