StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Klik nog niet helemaal gemaakt.
Het was woensdag en donderdag een hot item in de media : Mémé Tchité ruilt Standard voor Club Brugge en is daarmee de eerste voetballer die zowel de kleuren van Anderlecht, Standard en Club Brugge zal dragen. So what, was mijn eerste reactie, maar een beetje later drong het pas door dat Blauw-Zwart dit seizoen één van de tegenstanders van WB in competitieverband is en we zullen er niet eens lang op moeten wachten. Ter herinnering : eerste speeldag staat op 28 juli geprogrammeerd en WB mag al meteen op reis naar Olympia.

* Heinz en Annick zijn vanaf nu grootvader en grootmoeder.
Ex-spelers van KSK Beveren en voortaan uiteraard ook van Waasland-Beveren, blijven onze aandacht trekken en dat hoeft niet altijd door spraakmakende transfers, spijtige overlijdens of spectaculaire voetbalacties te zijn. De gewone dingen des levens grijpen een mens minstens evenveel aan. Neem nu de zoon en schoondochter van levende legende Heinz Schönberger. Michaël en Inge werden op 10 juni de trotse ouders van een dochtertje Juliëtte. Vriend Heinz, dat klinkt heel onduits als je het mij vraagt !
Alvast een dikke proficiat aan de ouders en grootouders en wat die grootouders betreft, zij zullen er volgende week tijdens hun Griekse vakantie ongetwijfeld eentje op pakken.

PVW.