StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Transfercomité bereidt eindspurt voor.
Vorige week vrijdag maakte de transferverantwoordelijken een geslaagde tussenspurt die Farssi, Dugary en Blondelle opleverden als nieuwe aanwinsten.
Maar teambaas Dirk Geeraerd rekent uiteraard nog op een bijkomend succesnummer in de eindspurt. Een aantal jongens zullen dus met lichte vertraging over de meet bollen en dus de eerste paar trainingsdagen missen, maar zelfs mannen met snelste benen verliezen wel eens een spurtje. In voetbaltaal : ik wacht liever een paar dagen langer op een goeie speler, dan een goed bedoelde paniekaankoop.

Morgen maandag 25 juni worden de trainingen hervat en zonder daarop een exact cijfer te kleven, zal naar verwachting in de loop van deze week minstens een drietal spelers de troepen van Geeraerd vervoegen. Het zullen spelers zijn met ervaring in de Belgische competitie zodat zij meteen kunnen aanpikken bij de groepstraining. En er zal natuurlijk af en toe wel eens een tester neerstrijken op de Freethiel waarvan wordt gehoopt dat hij de door elke club reeds lang gezochte witte merel is (alhoewel, het zijn tegenwoordig vaker zwarte parels in spe), als we hun managers mogen geloven althans !

Morgen maandag om 14 uur is het voor de beschikbare spelers verzamelen geblazen.
Wellicht volgt dan een korte toespraak van manager Dirk Poppe en wie weet de coach om vervolgens de kledij in ontvangst te nemen. Ten laatste om 15 uur zal het sportieve gezelschap bezit nemen van het oefenveld en het laat geen twijfel bestaan dat Dirk Geeraerd er al meteen de pees zal opleggen.

Met Tomasz Radzinski is voorlopig nog geen akkoord bereikt, maar hij is nog enkele dagen op verlof. Ook de piste Onana wordt nog bewandeld. Uit STVV kwamen enkele weken allesbehalve kreten van enthousiasme over de terugkeer van Hervé naar Staaien, maar een frisse en fitte Onana staat volgens mijn bescheiden mening zelfs in de Jupiler Pro League regelmatig wel eens op de juiste plaats en zo heeft men als ploeg minstens één iemand nodig.

PVW.