StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Didier komt WB versterken.
Het zou zomaar een transferbericht kunnen zijn.
Indien er zoiets zou bestaan als een troostprijs voor de pechvogel van het seizoen, dan zouden Michaël Clepkens, Kristof Snelders en Sebastien Didier de top3 uitmaken bij Waasland-Beveren het afgelopen seizoen, maar dan wel in omgekeerde volgorde. Het kruisbandletsel van Didier (denk dat het medio november moet geweest zijn), kon op geen slechter moment komen.
De van Turnhout overgekomen aanvaller nam een wat aarzelende start, maar groeide week na week en was op het moment van zijn uitvallen de beste WB-speler.
Wat jammer dat we dus nooit zullen weten tot waar Didiers progressie zou hebben geleid indien hij gespaard was gebleven van dit drama. Misschien een lucratieve transfer ?
Voor mij persoonlijk was het meest prettige nieuws van de eerste training dat Sebastien opnieuw van de partij is en al oogt hij volgens sommigen nog niet helemaal fit, het feit dat de Fransman weer op het oefenveld staat, is een medisch wondertje voor wie weet welke weg deze sympathieke jongen heeft afgelegd. Natuurlijk moet het zwaar labeur er nog aankomen en volgt zeker een terugval, maar laat ons blij zijn met Sebastiens rentree, al is het voorlopig op het oefenterrein. Jullie mogen één keer raden wie ik sowieso een fantastisch seizoen gun ? En die andere pechvolgel Snellie mag hem wat mij betreft kort op de hielen zitten, maar dan figuurlijk uiteraard. Wat moet het Didier ontzettend deugd hebben gedaan dat hij in het eerste trainingspartijtje van het seizoen al meteen mocht netten. Een schitterende transfer zou het zijn als Sebas zijn eerder niveau weer haalt !
Zijn comeback eist alvast een dubbele inspanning : eerst het niveau van vóór zijn blessure weer zien vast te pakken en vervolgens de stap naar eerste klasse zetten. Als dit hem zou lukken, is een mooie toekomst verzekerd voor Didier.

PVW.