Vanavond stonden neo-vierdeklasser Zele en neo-eersteklasser Waasland-Beveren in een aangename vriendschappelijke wedstrijd tegenover mekaar.
Na een 0-1 ruststand in het voordeel van de bezoekers uit Beveren, diepten de jongens van Dirk Geeraerd in de tweede helft de score verder uit tot 0-4.

Bij thuisploeg Eendracht Zele waren Bavo De Witte en Lars Kindt de spelers met een freetielverleden. In een zeer onderhoudende eerste helft moesten beide doelmannen (Clepkens stond 90 minuten onder de lat bij WB) enkele keren handelend ingrijpen. De Wase opener werd niet toevallig aangebracht door Jurgen Cavens en verzilverd door Kristof Snelders.

In de tweede helft bleven o.a. Snelders Lardenoit en Cavens langs de kant en ditmaal was WB iets beter bij schot. Tambwe na assist van Dugary en daarna Duga himself maakten de Wase productie compleet. 20 minuten voor tijd debuteerde Daniël Cruz en dat was toch wel een verassing, want de Argentijn onderschreef pas vanavond een overeenkomst met Waasland-Beveren. Dugary en D’Ulivo maakten een opvallend frisse indruk.