StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Nieuws van onze helden in Delden.
De oefenpot tegen een selectie van contractloze Turkse voetballers werd met 0-7 gewonnen.
Mij lijkt het dat die Turken niet snel onderdak zullen vinden. Of zou Waasland-Beveren zo sterk zijn geweest ?
De goals van Waasland-Beveren kwamen op naam van : 0-1 Mendy, 0-2 Ladrière, 0-3 Tambwe, 0-4 en 05 Cavens, 0-6 Yuseff en 0-7 Cavens.
Bij WB testte een spits van Evian, maar het is nog te vroeg om hem te beoordelen. Na de sportstage krijgt men ongetwijfeld een beter zicht op zijn reële mogelijkheden.
De spelers kregen dinsdagnamiddag bezoek van de bestuursleden Hennie Van Gijsel en Frans Segers die na het oefenpartijtje ook mee aan tafel schoven met de spelers.

Deze morgen werden de spelers gewekt om 06.45 uur. Misschien hoefde douche niet echt, want tussen 07 en 08 uur doken de spelers voor een uurtje in het zwembad voor een combinatie van vermoedelijk zwemmen en waterpret.
Het ontbijt werd genuttigd om 08.30 uur en de eerste training wordt afgewerkt om 10.30 uur.
Om 12.30 uur zullen de meesten wel trainingsmoe zijn en zal een frisse douche voor een heel ander gevoel zorgen. Het middagmaal om 13.15 uur zal gegarandeerd smaken.
Daarna volgen opnieuw rust en verzorging om met frisse moed en krachten de training van 17.30 uur te kunnen aanvatten. Ook deze oefensessie duurt 2 uur waarna een bescheiden spurtje richting douche volgt. Het “laatste avondmaal” wordt gebruikt om 20.15 uur gevolgd door verplichte verzorging.

Donderdag zal de voormiddag er enigszins anders uitzien, want exact op het middaguur wordt vriendschappelijk gespeeld tegen de Deense kampioen FC Nordsjaelland dat dit seizoen in de Champions League uitkomt. Na deze wedstrijd en het namiddagmaal, keert het WB-gezelschap hopelijk veilig en fit terug naar de Freethiel.

PVW.