StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

logo UIT DE KEUKEN VAN DEN BELLY’S.

* Bestuurslid Den Belly’s loopt met succes vierde marathon.
Dat er bij Den Belly’s straffe gasten rond lopen zal niemand verbazen, maar ditmaal mag dat letterlijk worden genomen.
Ons bestuurslid Danny Michiels heeft afgelopen zaterdag 7 juli met succes de marathon Der Noorderkempen gelopen.
Zwoele temperaturen bij de start, een fikse regenbui tussendoor, maar verder zalig lopen in een prachtige omgeving, zo luidt de ervaring van Danny die met een tijd van 3.36 uur geen persoonlijk record liep, maar gezien de wisselende weersomstandigheden best tevreden was en niet onbelangrijk, volop heeft genoten van zijn vierde marathon.
Dikke proficiat Danny ! Ook voor Betty overigens, maar die heeft hem met de fiets gereden.

* Uitnodiging ledenvergadering van Vrijdag 3 augustus.
Beste vrienden,

Is het inmiddels al een beetje doorgedrongen dat dit seizoen de tegenstanders Anderlecht, Brugge, Standard, Genk, Gent enz. heten en niet meer Tubeke, Boussu Dour of Visé ?
Zo niet, dan wordt het hoog tijd, want op zaterdag 28 juli beginnen we er aan in Olympia tegen Club Brugge. Een weekje later, op vrijdag 3 augustus, plant Geel-Blauw Den Belly’s zijn openingsvergadering waarop jullie bij deze van harte zijn uitgenodigd. We trappen af om 20 uur in het zaaltje van Den Belly’s en volgende onderwerpen staan op de agenda :

* Welkomstwoordje door de secretaris.
* Kasverslag door onze schatbewaarder.
* Interview met onze gast Danny De Maesschalck.
* Diverse.

Het wordt gegarandeerd een boeiende avond, want onze gast Danny De Maesschalck is de centrale figuur bij WB wat betreft de inkomende en uitgaande transfers en dus perfect geplaatst om toelichting in detail te geven bij bepaalde spelers. Kortom, wie eens iets wil horen dat niet in de kranten te lezen valt, moet zeker van de partij zijn op vrijdag 3 augustus. Verder is deze vergadering een ideale gelegenheid om zijn lidmaatschap te hernieuwen, bestelde abonnementen af te halen, onderling te brainstormen over het komend seizoen en wie weet kennis te maken met nieuwe gezichten onder de leden. Het wordt dus een eivol programma, maar toch zorgen dat iedereen tijdig huiswaarts keert om daags nadien in de derby tegen KV Mechelen onze ploeg keihard aan te moedigen.

Iedereen van de partij gasten, want het wordt plezant !

Met sportieve groeten,

Het Bestuur van Geel-Blauw den Belly’s Bornem
Patrick Van Wesemael, secretaris
GSM 0475-91.29.92
info@geelblauwdenbellys.be


Patrick Van Wesemael.