StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Franco Zennaro voor een seizoen op de Freethiel.
De 19-jarige Franco Zennaro wordt door Standard voor een jaartje uitgeleend aan Waasland-Beveren. De jeugdinternational van de Rouches is een centrale verdediger die ook als verdedigende middenvelder uit de voeten kan en is op die laatste positie misschien wel een onverwachts bijkomend alternatief voor een plaats waar Dirk Geeraerd krap zit met zijn wisselmogelijkheden.

* Vanavond speelt WB opnieuw in Melsele.
Vorige week zaterdag verloor Waasland-Beveren nipt met 1-2 van het Roemeense Otelul Galati. De wedstrijd vond plaats op het terrein van Melsele en daar is het ook vanavond letterlijk feest. Of de wedstrijd van het lokale Melsele tegen WB op een feestje uitdraait valt natuurlijk op dit moment moeilijk te zeggen, maar de vereniging Svelta Melsele heeft alle redenen om te vieren, want zij telde vorig jaar 70 lentes. Alvast een dikke proficiat aan de buren uit Melsele.

* Een beetje vakantie.
Vanaf gisteren donderdag 12 juli nemen de webmaster en ondergetekende een weekje verlof.
Als er internet beschikbaar is op onze verblijfplaats in de Ardennen en er sportief nieuws te rapen valt vanop de Freethiel, zullen we niet nalaten om telkens het weder spelbreker is, hiervan kort melding te maken en dan bedoel ik uiteraard niet van de buienactiviteit, maar van hopelijk nog een aantal goeie transfers en andere leuke weetjes.
Van deze gelegenheid maak ik graag gebruik om onze webmaster Iris en de leverancier van de altijd interessante Gele Ditjes, Blauwe Datjes (Rudy Beck), van harte te bedanken voor hun immer beschikbaar zijn voor de website van Supportersclub Den Belly’s.
Maar niet in het minst wil ik de vele dagelijkse bezoekers van onze website (en dat aantal blijft gelukkig nog altijd toenemen), bedanken voor hun visite en belangstelling. Jullie bezoekje is onze motivatie om de WB-familie met de gewone dingen des levens, maar dan gefocust op onze favoriete voetbalvereniging, te verwennen. Dit voelt aan als een fijne wisselwerking tussen de bezoekers en het webteam bestaande uit Iris als webmaster, Rudy Beck en ondergetekende Patrick Van Wesemael.

* Group Willy Naessens met WB in zee.
Langs deze weg hou ik er aan in naam van de supporters van Waasland-Beveren onze nieuwe hoofdsponsor Willy Naessens Group van harte te bedanken in naam van de supporters voor het vertrouwen in onze vereniging. Willy Naessens Group is een naam in de bedrijfswereld die klinkt als een klok waardoor supporters al vlug de neiging zouden hebben om te denken dat dit bijkomend perspectief biedt op het aantrekken van spelers uit een andere/hogere loonklasse, maar ik vrees dat we die denkpiste beter snel kunnen verlaten.

PVW.