StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

nabeschouwing.jpg UITSTEKENDE GENERALE VOOR COMPETITIEOPENER.

Vanavond heeft Waasland-Beveren in een vriendschappelijk treffen op bezoek bij Heerenveen de score op 0-0 weten te houden.
Verdere details ontbreken momenteel, maar de kans dat Belhocine en de Boliviaanse tester, een helft of meer hebben gespeeld, is zeer reëel.

De 0-0 in Heerenveen van vanavond, is voor zover dat in een vriendschappelijk potje voetbal van belang is, en uitstekend resultaat.
Heerenveen is een te duchten tegenstander en verscheen in de wedstrijd tegen WB met tachtig procent van zijn basiselftal. Voor Dirk Geeraerd en zijn troepen was het een ideale gelegenheid om in het vooruitzicht van de wedstrijd in Olympia op 28/7 een moeilijk te manoeuvreren blok neer te zetten en trachten de 0 te houden.

De aandachtige lezer heeft inmiddels begrepen dat de 34-jarige Karim Belhocine deze namiddag en verbintenis met WB heeft ondertekend. De centrale verdediger die eveneens als verdedigende middenvelder kan worden uitgespeeld, komt over van Standard waar hij geen contractverlenging kreeg.

Ook vandaag werd bekend dat Waasland-Beveren aanstaande zaterdag 21 juli (Nationale Feestdag) op het veld van Melsele STVV partij zal geven. Ook vorig seizoen stond deze partij in de voorbereiding op het programma, maar toen speelde St-Truiden in de Jupiler Pro League en stond WB voor de uitdaging een plaatsje af te dwingen in diezelfde League.

PVW.