StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Testers worden vandaag waarschijnlijk doorgestuurd.
Gisteren in de oefenpot tegen Heerenveen debuteerde Karim Belocine voor Waasland-Beveren; Belocine maakte de 90 minuten vol en mocht, rekening houdende met alle factoren, terugblikken op geen slechte partij. In de eerste helft kwamen ook een Boliviaanse en de Gambiaanse Jarju aan de aftrap, maar geen van hen kon overtuigen en worden zeer waarschijnlijk doorgestuurd.

De brilscore in Heerenveen is een opsteker voor de spelersgroep van Dirk Geeraerd, maar er had zelfs meer ingezeten. In de eerste helft vielen er weinig kansen te noteren, maar na rust waren de betere mogelijkheden voor de Waaslanders.
Na afloop van de wedstrijd wachtte de spelers in hun hotel nog een maaltijd en vervolgens werd in datzelfde hotel overnacht. Vandaag keert de spelersgroep terug naar de Freethiel en op onze nationale feestdag wordt in Melsele tegen St-Truiden gespeeld.

* Zondag fandag.
Daags na de oefenwedstrijd tegen STVV gaat op de Freethiel de jaarlijkse fandag door. Tussen 14 en 18 uur zullen diverse activiteiten plaatsvinden en wacht naar verluidt ook een verrassing voor de bezoekers. In ieder geval is het een ideale gelegenheid om met de nieuwe spelers van nabij kennis te maken.

PVW.