StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Fandag op maat.
Gewoon super gezellig ! Geheel volgens het profiel van de familieclub Waasland-Beveren, had gisteren zondag 22 juli de jaarlijkse fandag plaats. Een fantastisch weertje (zou dat een voorteken kunnen zijn voor het komend seizoen dat voor WB zaterdag in Olympia begint), geen grootse maar een gezellige drukte en alles wat bij zulke temperaturen de innerlijke mens nodig heeft. Kortom, de goede verstaander heeft al lang door dat het puur genieten was zondagnamiddag op de Freethiel. Zij die waren gekomen om eventueel de naam van een nieuwe spits te vernemen, dropen misschien wat ontgoocheld af, maar dit gemis was amper een smet op een uitstekende organisatie. Natuurlijk is alles voor verbetering vatbaar (persoonlijk vond ik de muziek nogal luid zodat het gezellig keuvelen eerder hardop praten vereiste en had ik graag wat meer tafeltjes en stoelen met parasol gezien), maar dit zijn ongetwijfeld verbeterpuntjes die naar een volgende editie worden meegenomen.

Na de voorstelling van de spelers en de technische en medische staf, volgde de bijna traditionele toespraak van trainer Dirk Geeraerd en als de man uit Oudenaarde het woord neemt, is het altijd genieten geblazen, want Geeraerd en een microfoon, dat is topamusement.
Geeraerds uitspraak die mij het meest is opgevallen gisteren was zijn bemerking dat er in Oostende 3500 supporters getuige waren van de promotie en dat er op de fandag +- 500 supporters present tekenden. “die zijn toch allemaal niet naar de zee vandaag”, klonk zijn ietwat teleurgestelde bedenking, waarbij ik op mijn beurt de vraag stel, zijn ze misschien nog allemaal niet terug uit Oostende ? Een geweldige man die Geeraerd en ga er maar van uit dat hij dit seizoen, zodra hij over alle manschappen beschikt, af en toe wel een tot de verbeelding sprekend nummertje met WB uit zijn hoge hoed tovert.
Alvast een dikke proficiat aan de organisatoren van deze fandag.

PVW.