StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Beloften delen punten met Kruibeke.
Donderdagavond hebben de beloften van Waasland-Beveren 1-1 gelijk gespeeld tegen eerste provincialer Kruibeke. Voor WB scoorde (net als in de twee voorgaande oefenmatchen) Jean-Paul Kielo-Lezi. Jonathan Rowell was de uitblinker bij Waasland-Beveren. Present op het middenveld Daniël Cruz die naar eigen zeggen over een tweetal weken topfit moet zijn. Zo ver staat Sebastien Didier nog niet, maar ook de Fransman mocht terugblikken op een bevredigend wederoptrede.
Het doelpunt van Kruikbeke werd gescoord door doelman Johan Seghers op strafschop en die zat bij SK Beveren één keertje op de bank voor een eersteklasseduel in Lommel.
Aandachtig toeschouwer in Kruibeke was ex-keeperstrainer René Cool die naar verluidt voor de club scoutingswerk zou gaan doen om jonge talentvolle keepers naar de Freethiel te halen.
Tot slot nog een woordje over de beloftencompetitie (reserven) : die is al een tijdje niet meer gekoppeld aan de competitie van de eerste elftallen. Er wordt wel tegen elke ploeg gespeeld, maar niet meer in hetzelfde weekend (of het moet door louter toeval zijn).
De reserven beginnen er aan in het weekend van 27 augustus en openen op de Freethiel tegen Anderlecht.

PVW.