StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

logo UIT DE KEUKEN VAN DEN BELLY’S.

Eerste ledenvergadering van het seizoen bijzonder geslaagd.
Afgelopen vrijdag 3 augustus stond de eerste ledenvergadering/sportavond van supportersclub Den Belly’s op het programma.
Het werd een gezellig drukke bedoening met na het afhandelen van de bij zo’n openingsvergadering klassieke items, Danny De Maesschalck als centrale gast.

Een vergadering openen met positief nieuws, het kan en het hoeft niet altijd van het transferfront te komen. Onze schatbewaarder Honoré bracht iedereen meteen in de juiste stemming met een gunstig kasverslag van het voorbije seizoen. Bussen inleggen, geen dorst of honger leiden op tal van activiteiten en toch goeie cijfers kunne voorleggen, de succesformule heet supportersclub Den Belly’s met dank aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen in de loop van het afgelopen jaar.

En dan was het de beurt aan onze gastspreker Danny De Maesschalck. Het was meer dan een uur lang bijna voortdurend smullen van de bijzonder enthousiaste manier waarop Danny over onze vereniging kwam praten en daarbij werden geen moeilijke of lastige onderwerpen uit weg gegaan. Wat een genot om zo iemand als centrale gast te mogen hebben. Bedankt Danny en hopelijk kan je volgend seizoen wederom van de partij zijn.


Het was bijna zaterdag, voor sommigen zelfs al een heel stuk zaterdag, toen de laatsten de deur van ons supporterslokaal achter zich dicht trokken. Het was weer fantastisch geweest en daar doen we het natuurlijk voor.
Ik hou er aan langs deze weg ook onze lokaalhouders Jo en Sonia van harte te bedanken voor de schitterende samenwerking van het afgelopen jaar en hopelijk kunnen we er nog eentje aan toevoegen, ditmaal op Jupiler Pro League niveau. Neem ook een kijkje in de rubriek “foto’s” op onze website want er werden wat foto’s genomen.

Patrick Van Wesemael.